Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa si se scurg bine. Piciorusele se separa si se taie marunt. Se curata ceapa si catelul de usturoi, se spa
Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa si se scurg bine. Piciorusele se separa si se taie marunt. Se curata ceapa si catelul de usturoi, se spala si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei, impreuna cu piciorusele ciupercilor, fin tocate.
Busuiocul, patrunjelul si ceapa verde se spala, se zvinta si se taie marunt. Se amesteca cu ciupercile calite (cu ceapa si usturoi) si se presara piper peste ele. Apoi palariile ciupercilor se umplu cu amestecul preparat. In fiecare palarie se adauga cite o farima de unt si se pun in tava. Se coc pina se rumenesc.
Ciupercile umplute si coapte se servesc cu salata asortata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii