Aceste minunata ciuperci umplute cu leurda sunt un aperitiv delicios. Gasiti aceasta reteta cu ciuperci pe culinar.ro, alaturi de alte aperitive cu ciuperci.
Se curata ciupercile, piciorusele se scot si se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu crema de branza si se adauga leurda. Se sareaza, se pipereaza si se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Se taie in doua feliile de bacon si se infasoara pe jumatate din cantitatea de ciuperci. Se infig cate 5 ciuperci pe tapuse de lemn, asezand cate 2 palarii fata in fata. Se amesteca uleiul cu verdeturile tocate si se ung ciupercile de jur imprejur. Se prajesc frigaruile in tigaie cca 10 minute, pe toate partile.
Ciupercile umplute se servesc ca aperitiv.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii