Ceapa, usturoiul, coditele tocate le-am pus in ceva ulei la dinstuit apoi am pus rosia cuburi(am dat pielita jos) si spanacul, condimente si am lasat
Punem la calit ceapa, usturoiul, coditele tocate, rosia cuburi (fara pielita) si spanacul. Condimentam si lasam sa scada zeama. Cu acest amestec umplem palariile. Odata umplute le asezam in tava pe hartie de copt. Punem pe fiecare paralie un mot de cascaval apoi le bagam in cuptor, pana devin cat de rumene vreti.
Pofta buna, Reteta Ciuperci umplute cu spanac a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii