Ceapa, usturoiul, coditele tocate le-am pus in ceva ulei la dinstuit apoi am pus rosia cuburi(am dat pielita jos) si spanacul, condimente si am lasat
Punem la calit ceapa, usturoiul, coditele tocate, rosia cuburi (fara pielita) si spanacul. Condimentam si lasam sa scada zeama. Cu acest amestec umplem palariile. Odata umplute le asezam in tava pe hartie de copt. Punem pe fiecare paralie un mot de cascaval apoi le bagam in cuptor, pana devin cat de rumene vreti.
Pofta buna, Reteta Ciuperci umplute cu spanac a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii