Un aperitiv delicios!
Se curata spanacul, oprind numai frunzele care se spala in mai multe ape reci, apoi se dau in cateva clocote in apa fiarta. Se scurg de apa fiarta si se trec sub jet de apa rece. Se pun in sita la scurs. Se taie ardeiul cubulete fine, usturoiul se feliaza, costita se taie cubulete. Se incinge un strop de ulei de masline, apoi se caleste ardeiul si costita, se adauga usturoiul feliat si spanacul scurs bine. Se sareaza dupa gust.
Palariutele ciupercilor se spala si se scurg bine, apoi se umple fiecare palarie cu cate o lingura de umplutura de spanac, se decoreaza cu o feliuta de mozzarella, jumatate de rosioara cherry si o frunzulita de busuioc. Se asaza una langa alta intr-o tavita in care am pus ulei de masline, vinul si un paharel de apa rece. Se da la cuptorul preincalzit cca. 20-30 min. Pofta buna!
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDupă cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...
Omletă cu legume coapte în jarIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii