Un aperitiv delicios!
Se curata spanacul, oprind numai frunzele care se spala in mai multe ape reci, apoi se dau in cateva clocote in apa fiarta. Se scurg de apa fiarta si se trec sub jet de apa rece. Se pun in sita la scurs. Se taie ardeiul cubulete fine, usturoiul se feliaza, costita se taie cubulete. Se incinge un strop de ulei de masline, apoi se caleste ardeiul si costita, se adauga usturoiul feliat si spanacul scurs bine. Se sareaza dupa gust.
Palariutele ciupercilor se spala si se scurg bine, apoi se umple fiecare palarie cu cate o lingura de umplutura de spanac, se decoreaza cu o feliuta de mozzarella, jumatate de rosioara cherry si o frunzulita de busuioc. Se asaza una langa alta intr-o tavita in care am pus ulei de masline, vinul si un paharel de apa rece. Se da la cuptorul preincalzit cca. 20-30 min. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii