Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pas
cu sunca si cascaval Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor. Se toaca fin ceapa, ustroiul si patrunjelul. Rosia se curata de coaja si samburi si se taie cubulete. Sunca se taie marunt. Se pune ceapa la prajit,in ulei de masline. Se lasa pana devine usor aurie, apoi se adauga coditele tocate si usturoiul si se lasa scurt la prajit, dupa care se adauga sunca, urmata de rosia si patrunjelul tocat. Se mai lasa 1-2 minute la foc moderat, se amesteca mereu, iar in final se adauga smantana care se lasa la scazut. Cu aceasta umplutura, umpleti ciupercile. Deasupra se presara cascaval ras si se dau la cuptor, la 200 grade C, in cuptorul incalzit in prealabil.
Pofta buna! Alte retete de ciuperci umplute gasiti aici: Ciuperci umplute , Ciuperci umplute, Ciuperci umplute cu oua de prepelita Ciuperci umplute (usor de gatit) Ciuperci umplute cu branza Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii