Ciuperci umplute cu sunca si cascaval

Curatam ciupercile si le spalam. Alegem 16 palarii mai frumoase si le punem deoparte. Curatam ceapa verde si o taiem marunt. Calim ceapa in unt si a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • 2 fire ceapa verde
  • 40 g unt
  • 300 g sunca de curcan
  • 100 g cascaval razuit
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Curatam ciupercile si le spalam.

Alegem 16 palarii mai frumoase si le punem deoparte. Curatam ceapa verde si o taiem marunt.

Calim ceapa in unt si adaugam ciupercile taiate marunt, mai calim 3-4 minute.

Amestecam cu sare, piper si sunca si luam amestecul de pe foc.

Il racim putin si adaugam cascavalul razuit si oul.

Luam palariile de ciuperci puse deoparte si le presaram cu sare si piper, apoi umplem jumatate din ele cu amestecul obtinut anterior.

Le acoperim cu ciupercile ramase goale, le apasam putin si le infoliem una cate una.

Le prajim 10 minute pe gratar.

Le servim cu maioneza.
Alte retete culinare gasiti aici:

Pui cu ciuperci si smantana

Salata din piept de pui cu ciupercisi castraveti murati

Aperitive cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori