Curatam ciupercile si le spalam. Alegem 16 palarii mai frumoase si le punem deoparte. Curatam ceapa verde si o taiem marunt. Calim ceapa in unt si a
Curatam ciupercile si le spalam.
Alegem 16 palarii mai frumoase si le punem deoparte. Curatam ceapa verde si o taiem marunt.
Calim ceapa in unt si adaugam ciupercile taiate marunt, mai calim 3-4 minute.
Amestecam cu sare, piper si sunca si luam amestecul de pe foc.
Il racim putin si adaugam cascavalul razuit si oul.
Luam palariile de ciuperci puse deoparte si le presaram cu sare si piper, apoi umplem jumatate din ele cu amestecul obtinut anterior.
Le acoperim cu ciupercile ramase goale, le apasam putin si le infoliem una cate una.
Le prajim 10 minute pe gratar.
Le servim cu maioneza.
Alte retete culinare gasiti aici:
Pui cu ciuperci si smantana
Salata din piept de pui cu ciupercisi castraveti murati
Aperitive cu ciuperci
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crap
Comentarii