Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute Se aleg ciuperci albe si frumoase, se spala in apa cu putina lamaie, ca sa nu se inegreasca. Se aseaza ciupercile intr-o cratita si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. ciuperci proaspete potrivit de mari
  • ulei
  • sare
  • patrunjel
  • piper
  • lamaie

Mod de preparare

Ciuperci umplute

3

Se aleg ciuperci albe si frumoase, se spala in apa cu putina lamaie, ca sa nu se inegreasca. Se aseaza ciupercile intr-o cratita si se pune in fiecare un praf de sare si o lingurita de ulei. Se acopera si se tin la foc pana se inmoaie. Separat se toaca marunt cotoarele si se inabuse cu putina sare si ulei. Cand s-au inmuiat bine si au scazut, se dau deoparte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel tocat marunt, piper, si se umplu ciupercile racorite.
Se servesc reci

Alte retete de ciuperci umplute gasiti aici:

Ciuperci umplute ,

Ciuperci umplute,

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute (usor de gatit)

Ciuperci umplute cu branza

Ciuperci umplute cu sunca si cascaval

Ciuperci umplute cu sos de vin rosu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci