Ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile umplute, la cuptor se prepara rapid si usor. Pe langa ciuperci, mai aveti nevoie de cascaval, marar si patrunjel.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci
  • marar si patrunjel
  • ulei de masline
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciuperci umplute la cuptor se prepara asa: Se curata ciupercile de codite si coaja. Se toaca marunt coditele si verdeata si se amesteca cu sare si piper. Se pune in fiecare palarie cate un strop de ulei de masline, apoi compozitia de codite si verdeata. Se presara deasupra cascavalul ras, iar ciupercile se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se lasa la cuptor pana se inmoaie ciupercile si se rumeneste cascavalul.


Se servesc atat calde, cat si reci.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Placinta cu carne

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide