Ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile umplute, la cuptor se prepara rapid si usor. Pe langa ciuperci, mai aveti nevoie de cascaval, marar si patrunjel.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci
  • marar si patrunjel
  • ulei de masline
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciuperci umplute la cuptor se prepara asa: Se curata ciupercile de codite si coaja. Se toaca marunt coditele si verdeata si se amesteca cu sare si piper. Se pune in fiecare palarie cate un strop de ulei de masline, apoi compozitia de codite si verdeata. Se presara deasupra cascavalul ras, iar ciupercile se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se lasa la cuptor pana se inmoaie ciupercile si se rumeneste cascavalul.


Se servesc atat calde, cat si reci.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Placinta cu carne

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci