Se spala ciupecile, li se rup piciorusele si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Peste palarii se pun piciorusele tocate marunt, 2 - 3 ardei grasi taiati
Se spala ciupecile, li se rup piciorusele si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Peste palarii se pun piciorusele tocate marunt, 2 - 3 ardei grasi taiati marunt, 1 ceapa taiata julien si deasupra se pun felii de rosii. Se presara sare si piper, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor. Cand ciupercutele sunt moi se descopera tava si se mai lasa in cuptor sa scada zeama lasata de ciupercute. Dupa ce scade zeama se rade mult cascaval deasupra si se mai da la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.
Se serveste cu un pahar de vin bun alaturi.
Reteta propusa de Nick
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii