Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si piper. Separat, se pregates
Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si piper. Separat, se pregateste un aluat de clatite din 2 oua, 1 lingura ulei, sare, lapte sau apa minerala si faina cat
cuprinde. Se adauga mararul si un ou batut in ciupercile calite. Se umplu clatitele cu aceasta compozitie si se ruleaza. Se asaza intr-un vas, se pune smantana si cascaval deasupra si se lasa la cuptor timp de 15 minute.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii