Alegeti ciuperci albe, tinere, pe care le spalati foarte bine sub jet de apa rece si le taiati in felii subtiri. Intr-o cratita de teflon, puneti jum
Alegeti ciuperci albe, tinere, pe care le spalati foarte bine sub jet de apa rece si le taiati in felii subtiri.
Intr-o cratita de teflon, puneti jumatate din cantitatea de unt si cand este fierbinte, adaugati ceapa, ciupercile, ficatul taiat in bucati si jumatate de pahar cu apa.
Acoperiti vasul si lasati-l sa fiarba incet, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn, foarte curata.
Cand lichidul s-a evaporat, lasati amestecul sa se raceasca, apoi treceti-l prin masina de tocat.
Combinati amestecul cu unt, sare, piper si asezati-l pe un
platou.
Decorati-l apoi cu felii de ou fiert, masline si frunze de patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii