Placinta cu ciuperci este un aperitiv delicios si sanatos. Curatam ciupercile si le taiem feliute.Le punem la topit intr-o cartita cu fundul gros, cu putina sare.
Placinta cu ciuperci este un aperitiv delicios si sanatos. Curatam ciupercile si le taiem feliute.Le punem la topit intr-o cartita cu fundul gros, cu putina sare, cateva linguri de ulei si ceapa taiata pestisori. Se pune la foc mic, sa lase ciupercile apa.Se fierb pana scade bine sucul propriu.
Ouale se bat cu smantana si mararul taiat.In aceasta compozitie adaugam foile de placinta rupte bucatele.Apoi ciupercile topite si racorite.Se potriveste de sare, de piper.Se adauga praful de copt, si cateva linguri de pesmet.
Se aseaza intr-o tava capitonata cu hartie de copt, se unge cu ou batut si coace la foc potrivit maximum 60 minute
Este o placinta usor de facut, rapid si are aspect de drob cu ciuperci, fiind potrivit de grasa la aspect. Am optat pentru astfel de mod de preparare intrucat folosirea foilor de placinta in mod clasic, adica le ungem cu ulei foaie cu foaie, face ca placinta sa iasa mai uleiosa, mai grasa la aspect
Placinta cu ciuperci se feliaza si consuma rece ca aperitiv
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii