Galbenusurile se freaca bine cu faina, vegeta si piperul.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie impreuna cu ciupercile taiate foarte mar
Galbenusurile se freaca bine cu faina, vegeta si piperul.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie impreuna cu ciupercile taiate foarte marunt, sunca (salamul) taiate cubulete mici. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca impreuna cu galbenusurile.Albusurile se bat spuma tare si se adauga la urma incorporanduse usor la celelalte ingrediente. Aceasta compozitie se pune in forma pentru cozonac unsa cu ulei si de da la cuptor la foc moderat pentru 30 minute.
Se taie felii ca si cozonacul si se servaste calda dar este la fel de gustoasa si rece ca aperitiv.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii