Rulouri cu ciuperci si usturoi verde este o reteta de aperitive cu totul deosebite. Rulourile moi cu aroma ciupercilor si a usturoiului sunt un aperitiv delicios.
Aluatul de foietaj se decongeleaza la temperatura camerei.
Ciupercile se curata, se spala si se calesc in ulei de masline.
Usturoiul verde se spala si se taie marunt,se amesteca cu ciupercile, apoi condimentam cu sare si piper.
Pe masa de lucru intindem aluatul de foietaj punem compozitia de ciuperci si usturoi apoi rulam usor.
Din ruloul obtinut taiem felii pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem rulourile cu oul batut si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25- 30 minute.
Pofta buna!
Cu ajutorul functiilor"REHEAT" si "KEEP WARM" se pot pastra rulourile calde sau se pot incalzi atunci cand
vrei sa le servesti.
Rulourile aperitiv cu ciuperci si usturoi se servesc atat reci cat si calde.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtPana de idei m-a facut sa realizez aceasta rulada. Nu este deloc sofisticata, din contra, este o rulada ce se face atat de...
Rulada de pui cu orez si ghebe in foietajGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii