Tarta cu ceapa si ciuperci este delicioasa. Pentru aceasta reteta trebuie intai sa pregatiti un aluat de tarta.
Tarta cu ceapa si ciuperci este delicioasa. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile si se lasa pe foc 2-3 minute. Se pune apoi verdeata, se potriveste de sare si piper. Dupa ce s-a racit putin se incorporeaza ouale batute cu smantana si un praf de sare. Se toarna compozitia peste aluatul asezat intr-o forma de tarta. Se presara branza de oaie si se decoreaza cu felii de rosii sau ardei gras. Se lasa la cuptor 45 de minute.
Tarta cu ceapa si ciuperci se taie felii si se serveste ca aperitiv ori gustare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii