Ceapa, sunca si ciupercutele se toc marunt si se rumenesc. Intre timp taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Fructul trebuie sa fie bine c
Ceapa, sunca si ciupercutele se toc marunt si se rumenesc.
Intre timp taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Fructul trebuie sa fie bine copt ca se se poata taia cu usurinta.
Apoi, scoatem carnea fructului cu o lingurita si o adaugam amestecului de mai sus. Adaugati si putina lamaie ca sa nu se oxideze fructul.
Dupa ce am amestecat bine, trebuie sa umpleti fructul cu aceasta compozitie. Se presara pe deasupra branza parmesano si oregano si se servesc ca aperitiv.
Pofta buna!
Reteta aperitiv cu avocado a fost propusa de newchef pe forum culinar.ro
Alte retete cu avocado gasiti aici:
Salata de avocado cu somon,
Salata de cartofi cu avocado,
Avocado umplut cu ton
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii