Ceapa, sunca si ciupercutele se toc marunt si se rumenesc. Intre timp taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Fructul trebuie sa fie bine c
Ceapa, sunca si ciupercutele se toc marunt si se rumenesc.
Intre timp taiem avocado in jumatate si scoatem samburele. Fructul trebuie sa fie bine copt ca se se poata taia cu usurinta.
Apoi, scoatem carnea fructului cu o lingurita si o adaugam amestecului de mai sus. Adaugati si putina lamaie ca sa nu se oxideze fructul.
Dupa ce am amestecat bine, trebuie sa umpleti fructul cu aceasta compozitie. Se presara pe deasupra branza parmesano si oregano si se servesc ca aperitiv.
Pofta buna!
Reteta aperitiv cu avocado a fost propusa de newchef pe forum culinar.ro
Alte retete cu avocado gasiti aici:
Salata de avocado cu somon,
Salata de cartofi cu avocado,
Avocado umplut cu ton

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii