Se sectioneaza avocado pe lung, se rasuceste si se scot simburii. Se stropesc cu zeama de lamaie sa nu se oxideze. Crevetii se pun la fiert, se scu
Se sectioneaza avocado pe lung, se rasuceste si se scot simburii. Se stropesc cu zeama de lamaie sa nu se oxideze.
Crevetii se pun la fiert, se scurg de apa cand sunt gata si se amesteca cu tonul maruntit si surimi taiat felii subtiri. Se adauga maioneza, sare si piper dupa gust si se amesteca pana se omogenizeaza.
Cu aceasta compozitie se umple fructele de avocado. Se orneaza cu felii de lamaie si masline negre.
Pe o farfurie ovala mica se aseaza mai intai un pat de salata taiat subtire, apoi se aseaza avocado pe mijloc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii