Crema de cascaval se bate impreuna cu mierea si laptele intr-un castron mare, pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile de ou si se prelucreaza
Crema de cascaval se bate impreuna cu mierea si laptele intr-un castron mare, pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile de ou si se prelucreaza temeinic. Albusurile de ou se bat impreuna cu zeama de lamaie pana se intareste si se adauga cu grija la crema. Se pune crema in pahare, punem deasupra fructele taiate bucati, presaram cu migdalele maruntite si le punem in frigider.
Alte retete
Salata spanac
Ciorba spanac
Rulada spanac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii