Crema de cascaval se bate impreuna cu mierea si laptele intr-un castron mare, pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile de ou si se prelucreaza
Crema de cascaval se bate impreuna cu mierea si laptele intr-un castron mare, pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile de ou si se prelucreaza temeinic. Albusurile de ou se bat impreuna cu zeama de lamaie pana se intareste si se adauga cu grija la crema. Se pune crema in pahare, punem deasupra fructele taiate bucati, presaram cu migdalele maruntite si le punem in frigider.
Alte retete
Salata spanac
Ciorba spanac
Rulada spanac

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii