Fructe umplute in sos smantana-Roquefort este un fel de mancare deliocios cu care sigur va veti impresiona invitatii. Pentru a face aceasta reteta de fructe umplute in sos smantana-Roquefort aveti nevoie de caise, prune, smochine si curmale uscate
Fructele uscate se pun cam 20 de minute in apa calda, sa se mai inmoaie si sa poata fi usor de modelat. Se amesteca impreuna ingredientele umpluturii (fetta se faramiteaza cu furculita). Se face cate o taietura in fiecare fruct, gen buzunar si se umplu cu amestecul de branza si mirodenii.
Se prepara sosul: smantana pentru frisca impreuna cu branza Roquefort rupta bucatele mici se pun intr-o tigaie pe foc. Se amesteca continuu pana obtinem un sos gros- branza se topeste.
Se toarna sosul pe un platou, se aseaza in el fructele umplute, se orneaza dupa preferinta si se servesc.
Sursa acestei retete este blogul culinar furnicuta-boscodina.com
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii