Se bate untul pana devine o masa spumoasa. Se adauga 4 dg de glucoza, galbenusurile de ou, si un varf de sare iar apoi se amesteca bine de tot cu mixe
Se bate untul pana devine o masa spumoasa. Se adauga 4 dg de glucoza, galbenusurile de ou, si un varf de sare iar apoi se amesteca bine de tot cu mixer-ul. La aceasta compozitie se adauga frisca si se amesteca pana se obtine o masa omogena. In cele din urma se adauga 2 linguri de suc de lamaie si salata de fructe lasata cateva ore inainte la frigider. Se poate pastra numai la frigider.
Alte dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Tort diplomat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii