Se bate untul pana devine o masa spumoasa. Se adauga 4 dg de glucoza, galbenusurile de ou, si un varf de sare iar apoi se amesteca bine de tot cu mixe
Se bate untul pana devine o masa spumoasa. Se adauga 4 dg de glucoza, galbenusurile de ou, si un varf de sare iar apoi se amesteca bine de tot cu mixer-ul. La aceasta compozitie se adauga frisca si se amesteca pana se obtine o masa omogena. In cele din urma se adauga 2 linguri de suc de lamaie si salata de fructe lasata cateva ore inainte la frigider. Se poate pastra numai la frigider.
Alte dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii