Se curata telina, dupa care se pune intr-un castron cu apa in care in prealabil am pus si zeama de la un lime. Sunca de Praga se taie cubulete de cat
Se curata telina, dupa care se pune intr-un castron cu apa in care in prealabil am pus si zeama de la un lime. Sunca de Praga se taie cubulete de cat mai mici dimensiuni. Pieptul de pui se fierbe cu diferite condimente (inclusiv piper alb si coriandru) dupa care se lasa sa se raceasca si e taiat tot cubulete. Rodiile se curata si ramane fructul (boabe de mici dimensiuni). Kiwi se curata si se taie cubulete. Telina se da pe razatoare fina si se amesteca cu maioneza, apoi se pune sunca si pieptul de pui, sare dupa gust, kiwi si fructul de rodii..Se amesteca cu grija.
Se serveste in pahare tip cupa sau scotch. Pe fundul paharului se pune o felie de lime, apoi se pune cocktail-ul.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii