Aperitiv cu vinete este o reteta simpla de aperitiv ce poate fi servit cu orice ocazie. Vinele umplute cu legume sunt delicioase.
Vinetele se taie pe lung în 3-4 bucăți de cca.2 cm grosime, se ung cu ulei și se frig pe ambele parți pe grill ul încins.
Cartofii se taie cuburi și se fierb cu un praf de sare.Ceapa se taie cuburi, se călește în ulei pentru câteva minute. Se adaugă amestecul mexican împreună cu putina apa si se mai înăbușe pana ce legumele sunt pătrunse, dar crocante.Din cartofii fierți, margarina și un praf de sare se prepara un piure nu foarte subțire.
Pe fiecare vânată se desenează cu un poș cuiburi de piure in care se pun legumele călite.
La aparatul Philips Multicooker imi par interesante si promițătoare funcțiile Yogurt care permite prepararea iaurtului acasă si Risotto care promite un risoto delicios.
Pe platou presărate cu verdeata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii