Curatam doi castraveti si ii taiem rondele potrivite ca grosime. Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu branza, taiata cub amestec omogen. Se curata c
Curatam doi castraveti si ii taiem rondele potrivite ca
grosime.
Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu branza, taiata cub amestec omogen.
Se curata ceapa si se taie solzisori. Patrunjelul si menta se spala si se scurg bine. Se amesteca apoi cu compozitia preparata anterior si se mixeaza pana se omogenizeaza.
Se bat albusurile spuma tare, adaugand de la inceput un
varf de cutit de sare. Apoi, cu ajutorul unei linguri de lemn, se incorporeaza usor in pasta de castraveti si branza.
Se tapeteaza un castron de salata cu o folie subtire de plastic, se acopera cu rondele subtiri de castraveti si se toarna pasta. Cu cateva minute inainte de servire, compozitia se rastoarna pe un platou si se indeparteaza folia de plastic.
Alte retete
Rulada de spanac
Salata pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii