Apertiv cu conopida

Se fierb ouale tari. Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 2 oua
  • 50 g cascaval ras
  • 30 g unt
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se fierb ouale tari.

Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.

Intre timp, se curata ouale si se toaca marunt.

Se spala si se toaca marunt patrunjelul. Se rade cascavalul. Se pune conopida pe un platou.

Se toarna deasupra untul topit, se presara cu oua, cascaval

patrunjel.
Se serveste imediat.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori