Ardei copt umplut cu branza

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi. In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ardei copt umplut cu branza

Ingrediente

  • ardei gras
  • felii de branza sau cascaval
  • oua
  • pesmet
  • faina
  • susan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi. In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval.

Ouale se bat cu sare si piper.

Pesmetul se amesteca cu susan.

Se trece fiecare ardei umplut cu branza prin faina, ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Se scot pe hartie absorbanta.


Se pot servi calzi sau reci cu diverse sosuri cu maioneza sau smanatana.

Aceasta reteta a fost adaugata de truedelights

Alte retete delicioase pe care vi le recomandam:

Ciuperci umplute

Placinta cu dovleac

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc