Ardei copt umplut cu branza

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi. In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ardei copt umplut cu branza

Ingrediente

  • ardei gras
  • felii de branza sau cascaval
  • oua
  • pesmet
  • faina
  • susan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi. In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval.

Ouale se bat cu sare si piper.

Pesmetul se amesteca cu susan.

Se trece fiecare ardei umplut cu branza prin faina, ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Se scot pe hartie absorbanta.


Se pot servi calzi sau reci cu diverse sosuri cu maioneza sau smanatana.

Aceasta reteta a fost adaugata de truedelights

Alte retete delicioase pe care vi le recomandam:

Ciuperci umplute

Placinta cu dovleac

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci