Ardeii iuti umpluti cu branza sunt atat de buni, incat si cei care nu suporta iuteala trebuie sa-i incerce.
Curatam ardeii de seminte si amestecam branza cu cimbrul tocat, apoi umplem cu compozitia de branza si infasuram in bacon, daca vreti senzatii tari in bacon si coacem la cuptor pana cand baconul se rumeneste.
Ardeii umpluti merg de minune cu un pahar de bere rece.
Reteta de ardei umpluti cu branza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Little Coffee.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii