Ardei umpluti cu branza de oaie

Scoatem samburii din ardei, ii taiem in jumatati si ii scurgem. Oparim rosiile doua minute in apa sarata, le scoatem si le decojim, le scoatem samburi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei verzi
  • 25 dkg branza de oaie
  • 30 dkg rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • 10 dkg masline fara samburi
  • 10 dkg cascaval razuit
  • Sare
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita piper macinat

Mod de preparare

Scoatem samburii din ardei, ii taiem in jumatati si ii scurgem. Oparim rosiile doua minute in apa sarata, le scoatem si le decojim, le scoatem samburi si le taiem cubulete.

Incalzim jumatate din cantitatea de ulei de masline, adaugam ceapa taiata marunt si o calim. Adaugam usturoiul pisat si calim 1 minut.

Apasam branza de oaie cu o furculita si adaugam rosiile, ceapa calita si maslinele taiate bucati, presaram cu sare, piper, boia, oregano si cimbru.

Amestecam si umplem jumatatile de ardei.

Ii punem intr-un vas uns, rezistent termic, presaram cu cascaval razuit si coacem 25 de minute la cuptorul pre-incalzit la 200 de grade.
Pofta buna!

Alte aperitive recomandate:

Ciuperci umplute

Drob de ciuperci

Dovlecei si rosii umpluti ca la mama acasa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc