Scoatem samburii din ardei, ii taiem in jumatati si ii scurgem. Oparim rosiile doua minute in apa sarata, le scoatem si le decojim, le scoatem samburi
Scoatem samburii din ardei, ii taiem in jumatati si ii scurgem. Oparim rosiile doua minute in apa sarata, le scoatem si le decojim, le scoatem samburi si le taiem cubulete.
Incalzim jumatate din cantitatea de ulei de masline, adaugam ceapa taiata marunt si o calim. Adaugam usturoiul pisat si calim 1 minut.
Apasam branza de oaie cu o furculita si adaugam rosiile, ceapa calita si maslinele taiate bucati, presaram cu sare, piper, boia, oregano si cimbru.
Amestecam si umplem jumatatile de ardei.
Ii punem intr-un vas uns, rezistent termic, presaram cu cascaval razuit si coacem 25 de minute la cuptorul pre-incalzit la 200 de grade.
Pofta buna!
Alte aperitive recomandate:
Ciuperci umplute
Drob de ciuperci
Dovlecei si rosii umpluti ca la mama acasa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii