Bhaji cu ceapa

Bhaji cu ceapa sunt niste chiftelute de legume delicioase. Sunt simplu de preparat si aromate.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bhaji cu ceapa

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 2 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 100 gr faina
  • 175 ml lapte
  • 1 1/2 lingura zahar
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • varf de cutit de cayenne

Mod de preparare

Ceapa se da prin robot, dupa ce e tocata in bucati mai mari, adaugam ceapa verde si usturoiul.
Se adauga faina, praful de copt, sarea, zaharul si laptele. Se pune cayenne dupa gust.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ulei si cand s-a infierbantat se formeaza chiftelute si se prajesc. Cand s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta.

Am descoperit reteta acum cativa ani pe food.com si un mixer de mana HR 1655 ar fi perfect pentru a taia ceapa


Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc