Bhaji cu ceapa

Bhaji cu ceapa sunt niste chiftelute de legume delicioase. Sunt simplu de preparat si aromate.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bhaji cu ceapa

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 2 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 100 gr faina
  • 175 ml lapte
  • 1 1/2 lingura zahar
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • varf de cutit de cayenne

Mod de preparare

Ceapa se da prin robot, dupa ce e tocata in bucati mai mari, adaugam ceapa verde si usturoiul.
Se adauga faina, praful de copt, sarea, zaharul si laptele. Se pune cayenne dupa gust.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ulei si cand s-a infierbantat se formeaza chiftelute si se prajesc. Cand s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta.

Am descoperit reteta acum cativa ani pe food.com si un mixer de mana HR 1655 ar fi perfect pentru a taia ceapa


Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci