Inmuiem boabele in apa rece o noapte, apoi le fierbem in apa sarata. Cand devin moi (1,5 ore) preparam un amestec din faina si smantana si il turnam i
Inmuiem boabele in apa rece o noapte, apoi le fierbem in apa sarata. Cand devin moi (1,5 ore) preparam un amestec din faina si smantana si il turnam in supa. Racim putin supa si turnam compotul de gutai cu zeama cu tot. Punem la frigider, se poate servi rece atat vara cat si iarna. Toamna este mai avantajos sa fierbem gutai, intrucat putem sa ne bucuram de gustul lor amar, dar placut in acelasi timp, si in alte preparate.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleAm cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!
Caras la cuptor in sos de vinOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii