Briosele cu Cascaval Sofia si cartofi sunt gustari rapide sau aperitive delicioase, pe care cu siguranta le vei repeta. Se prepara incredibil de usor si sunt foarte gustoase. Urmeaza reteta culinara si prepara-le si tu.
Se amesteca bine ouale, uleiul si laptele. Peste aceasta compozitie se adauga cascavalul taiat cubulete si cartofii (fierti in coaja) taiati cubulete. Si apoi se pune apoi faina amestecata in prealabil cu praful de copt . Se amesteca bine, sa se omogenizeze totul.
Cu aceasta compozitie se umplu formele de briose si se da la cuptor pentru aprox.30min., pana incep sa se rumeneasca.
Briosele cu cascaval Sofia si cartofi sunt foarte bune calde, dar si reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii