Briose cu Cascaval Sofia si cartofi

Briosele cu Cascaval Sofia si cartofi sunt gustari rapide sau aperitive delicioase, pe care cu siguranta le vei repeta. Se prepara incredibil de usor si sunt foarte gustoase. Urmeaza reteta culinara si prepara-le si tu.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Briose cu Cascaval Sofia si cartofi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 3 cartofi mai mici
  • 100 gr cascaval Delaco Sofia.

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale, uleiul si laptele. Peste aceasta compozitie se adauga cascavalul taiat cubulete si cartofii (fierti in coaja) taiati cubulete. Si apoi se pune apoi faina amestecata in prealabil cu praful de copt . Se amesteca bine, sa se omogenizeze totul.
Cu aceasta compozitie se umplu formele de briose si se da la cuptor pentru aprox.30min., pana incep sa se rumeneasca.


Briosele cu cascaval Sofia si cartofi sunt foarte bune calde, dar si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori