Budinca cu ardei si paste

Budinca cu ardei si paste este un aperitiv delicios cu paste. Se prepara usor si se potriveste in orice moment.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Budinca cu ardei si paste

Ingrediente

  • penne rigate 400 g
  • cascaval 200 g
  • smantana 400 g
  • branza 200 g
  • ardei verzi 2 bucati
  • ardei rosii 2 bucati
  • sare 1 lingurita

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se strecoara de apa.
Se bat bine ouale, se amesteca cu branza faramitata si smantana.
Ardeii verzi se toaca marunt, se amesteca cu mararul tocat si cascavalul dat prin razatoare.
Se unge o tava termorezistenta cu unt, se pune un strat de paste, jumatate din amestecul de smantana, un strat din amestecul de ardei verzi, un alt strat de paste, peste care se toarna restul amestecului de smantana.
Se decoreaza cu ardeii rosii taiati cuburi mici.
Se pune tava la cuptor pentru 45. de minute la 220 grade Celsius.


Cronometrul aparatului îmi permite să las până la 12 ore mancarea la preparat sau să programez să fie gătită cu până la 24 ore mai târziu, fără emoții că o voi găsi arsă sau gătită insuficient. După ce termină de gătit, aparatul pornește automat funcția pentru păstrarea caldă a alimentelor până la 24 de ore și astfel am oricând mancarea gata pentru a fi servită.


Se serveste calda !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori