Budinca de cartofi

Calim ceapa si usturoiul tocate intr-o lingura cu ulei si putina apa putin apa. Curatam si taiem cartofii si dovleceii felii. Ungem o tava cu restul d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 200ml iaurt dietetic
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1 lingurita cu bulion
  • 100g urda
  • 1 ou
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Calim ceapa si usturoiul tocate intr-o lingura cu ulei si putina apa putin apa. Curatam si taiem cartofii si dovleceii felii.

Ungem o tava cu restul de ulei si aseaza cartofii, ceapa si dovleceii in straturi alternative. Pune un praf de sare, bate oul cu iaurt si apoi toarna-l peste legume.

Presaram un pic de piper si apoi pesmetul. Dam tava la cuptor 30 de minute, acoperita cu folie de aluminiu. Indepartam folia, turnam bulionul desfacut in putina apa si mai lasam pana se formeaza crusta.
Alte retete

Bors cu urzici

Salata de pui si ciuperci

Tocanita de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc