Budinca de cartofi

Calim ceapa si usturoiul tocate intr-o lingura cu ulei si putina apa putin apa. Curatam si taiem cartofii si dovleceii felii. Ungem o tava cu restul d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 200ml iaurt dietetic
  • 2 linguri cu pesmet
  • 1 lingurita cu bulion
  • 100g urda
  • 1 ou
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Calim ceapa si usturoiul tocate intr-o lingura cu ulei si putina apa putin apa. Curatam si taiem cartofii si dovleceii felii.

Ungem o tava cu restul de ulei si aseaza cartofii, ceapa si dovleceii in straturi alternative. Pune un praf de sare, bate oul cu iaurt si apoi toarna-l peste legume.

Presaram un pic de piper si apoi pesmetul. Dam tava la cuptor 30 de minute, acoperita cu folie de aluminiu. Indepartam folia, turnam bulionul desfacut in putina apa si mai lasam pana se formeaza crusta.
Alte retete

Bors cu urzici

Salata de pui si ciuperci

Tocanita de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci