Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb
Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb facut din faina si lapte.
Amestecam apoi cu 1 galbenus, jumatate din cantitatea de unt, carnea tocata, albusul batut spuma si concentratul de legume.
Cu restul untului ungi o tava (daca ai de yena e mai indicat) si pui compozitia.
Pui vasul la cuptor in bain-marie si lasi sa se coaca circa 40 minute.
Ungi suprafata budincii cu galbenusul ramas si presari deasupra parmezan.
Alte mancaruri cu spanac
Supa de spanac
Rulada de spanac
Ciorba spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii