Budinca de spanac cu carne si parmezan

Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g spanac
  • 10 g unt
  • 100 g carne tocata
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita concentrat de legume
  • 10 g parmezan

Mod de preparare

Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb facut din faina si lapte.

Amestecam apoi cu 1 galbenus, jumatate din cantitatea de unt, carnea tocata, albusul batut spuma si concentratul de legume.

Cu restul untului ungi o tava (daca ai de yena e mai indicat) si pui compozitia.

Pui vasul la cuptor in bain-marie si lasi sa se coaca circa 40 minute.

Ungi suprafata budincii cu galbenusul ramas si presari deasupra parmezan.
Alte mancaruri cu spanac

Supa de spanac

Rulada de spanac

Ciorba spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori