Calzone de primavara este o reteta culinara delicioasa. Ingredientele sunt: spanac, ceapa, aluat.
Calzone de primavara se prepara astfel: facem aluatul dintr-o mana de faina amestecata cu drojdia amestecata cu apa calda, framantam si lasam aluatul la dospit. Dupa 5 minute adaugam restul de faina, punem apa, uleiul si sare dupa gust. Framantam si lasam la crescut.
Intr-o tigaie punem ulei la incins cu unt si calom morcovul ras, ceapa tocata, rosiile cuburi, usturoiul si spanacul tocat. Punem sare, cimbru si amestecam. Lasam sa scada.
Impartim alautul in 4 si modelam din fiecare o foaie peste care punem cateo lingura de compozitie pentru calzone si bucatui de branza. Impachetam tip scoica.. Punem placintelele in tava si dam la cuptor timp de 15 minute.
Alte retete culinare recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii