Calzone de primavara este o reteta culinara delicioasa. Ingredientele sunt: spanac, ceapa, aluat.
Calzone de primavara se prepara astfel: facem aluatul dintr-o mana de faina amestecata cu drojdia amestecata cu apa calda, framantam si lasam aluatul la dospit. Dupa 5 minute adaugam restul de faina, punem apa, uleiul si sare dupa gust. Framantam si lasam la crescut.
Intr-o tigaie punem ulei la incins cu unt si calom morcovul ras, ceapa tocata, rosiile cuburi, usturoiul si spanacul tocat. Punem sare, cimbru si amestecam. Lasam sa scada.
Impartim alautul in 4 si modelam din fiecare o foaie peste care punem cateo lingura de compozitie pentru calzone si bucatui de branza. Impachetam tip scoica.. Punem placintelele in tava si dam la cuptor timp de 15 minute.
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii