Cartofii sunt o leguma preferata de foarte multi, atat pentru gust cat si pentru faptul ca se pot gati in foarte multe feluri si sunt satiosi. Aceasta reteta de cartofi picanti va arata o varianta ideala pentur cina, unde tot efortul se depune doar la curatarea cartofilor.
Spalam cartofii bine (cu un burete).
Ii punem la fiert in apa cu sare cca 20 minute (cat sa intre furculita in ei).
Se scurg de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca putin ca sa ii putem curata, dupa care ii lasam sa se raceasca complet.
Taiem cartofii cuburi, ii aseazam in tava si ii stropim cu ulei, adaugam condimentele dupa gust.
Se da tava la cuptor cca 30 minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Inainte cu 10 min de a fi gata adaugam ardeii iuti taiti rondele subtiri.
Cartofii picanti se pot servi cu sos iutel din camara Bunatati din natura.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii