Cartoful umplut cu legume este o mancare de cartofi delicioasa ce poate fi servita ca si ca aperitiv. Cartofii de marime egala se spala, se curata de coaja.
Cartoful umplut cu legume este o mancare de cartofi delicioasa ce poate fi servita ca si ca aperitiv. Cartofii de marime egala se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se scobesc la mijloc. Costita se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile si fasolea conserva se scurg de lichid, se spala si se taie marunt. Mazarea se scurge de lichid si se spala. Rosiile se spala si se taie felii. Morcovii se fierb in apa cu sare. Ciupercile, fasolea si mazarea se inabusa in unt. Se raceste si se adauga ouale, sarea, costita si morcovii. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie si se aseaza intr-o tava cu 200 ml ulei. Se introduce cca 30 de minute la cuptor, la temperatura moderata.
Cartofii umpluti cu legume se servesc calzi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii