Cartofi umpluti cu legume

Cartoful umplut cu legume este o mancare de cartofi delicioasa ce poate fi servita ca si ca aperitiv. Cartofii de marime egala se spala, se curata de coaja.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cartofi umpluti cu legume

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi - 500 g
  • mazare conserva - 100 g
  • fasole verde conserva - 100 g
  • ciuperci conserva - 50 g
  • costita afumata - 100 g
  • oua - 2 bucati
  • rosii proaspete - 100 g
  • unt - 50 g
  • ulei 50 - ml
  • sare

Mod de preparare

Cartoful umplut cu legume este o mancare de cartofi delicioasa ce poate fi servita ca si ca aperitiv. Cartofii de marime egala se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se scobesc la mijloc. Costita se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile si fasolea conserva se scurg de lichid, se spala si se taie marunt. Mazarea se scurge de lichid si se spala. Rosiile se spala si se taie felii. Morcovii se fierb in apa cu sare. Ciupercile, fasolea si mazarea se inabusa in unt. Se raceste si se adauga ouale, sarea, costita si morcovii. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie si se aseaza intr-o tava cu 200 ml ulei. Se introduce cca 30 de minute la cuptor, la temperatura moderata.

Cartofii umpluti cu legume se servesc calzi.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci