Checul aperitiv cu cabanos este o reteta de aperitiv simplu de facut, gustos si aspectuos, un aperitiv potrivit pentru orice petrecere.
Muschiul file si pastrama le taiem cubulete.
Maslinele le taiem rondele.
Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.
Luam cateva fire de marar verde, le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt.
Punem ouale intr-un bol si le batem spuma cu un praf de sare.
Adaugam iaurtul, praful de copt, faina, apoi mararul verde tocat.
Incorporam si ingredientele ce le-am taiat si amestecam cu o lingura.
Presaram putin piper, oregano, parmezanul ras si le amestecam bine.
Ungem o tava de chec cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.
Asezam cele doua fire de cabanos intregi in paralel, iar deasupra turnam restul de compozite.
Nivelam cu o lingura si introducem tava in cuptorul incins.
Reglam o temperatura potrivita si lasam pana checul este bine patruns si rumen deasupra ( facem testul cu scobitoarea).
Cand este gata il scoatem din cuptor sa se racoreasca si servim.
Sa aveti pofta buna!
Checul aperitiv cu cabanos poate fi servit ca aperitiv atat rece cat si cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii