Checul aperitiv cu legume si leurda poate fi servit atat ca si aperitiv cat si ca si gustare. Este foarte aromat, cu multe legume si foarte aspectuos.
Legumele se spala si se taie felii. Dovlecelul se lasa la scurs presarat cu sare, sa iasa apa din el. Leurda se toaca.
Ciupercile taiate bucati le calim in putin ulei de masline cu sare si piper.
Albusurile se bat bine spuma, dupa care se adauga cate 1 galbenus. Se adauga si faina amestecata cu o lingurita de sare, dupa care se adauga restul legumelor. Se amesteca usor, pana la omogenizare.
Amestecul obtinut se da intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra se presara semintele de in, si se pune la cuptor pentru 25-30 de minute.
Dupa ce s-a racit, checul aperitiv cu legume si leurda se poate servi taiat in bucati.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezSos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.
Sos delicios de mazareTare buna a iesit,am facut dupa reteta Cameliei!Multumesc http://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-legume-79744.html
Supa crema de legumeSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii