Chec aperitiv cu legume si leurda

Checul aperitiv cu legume si leurda poate fi servit atat ca si aperitiv cat si ca si gustare. Este foarte aromat, cu multe legume si foarte aspectuos.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Chec aperitiv cu legume si leurda

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 200g ciuperci
  • 200g dovlecel
  • 1 legatura de leurda
  • 2 ardei grasi rosii (sau de diferite culori)
  • seminte de in
  • sare si piper

Mod de preparare

Legumele se spala si se taie felii. Dovlecelul se lasa la scurs presarat cu sare, sa iasa apa din el. Leurda se toaca.

Ciupercile taiate bucati le calim in putin ulei de masline cu sare si piper.

Albusurile se bat bine spuma, dupa care se adauga cate 1 galbenus. Se adauga si faina amestecata cu o lingurita de sare, dupa care se adauga restul legumelor. Se amesteca usor, pana la omogenizare.

Amestecul obtinut se da intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra se presara semintele de in, si se pune la cuptor pentru 25-30 de minute.


Dupa ce s-a racit, checul aperitiv cu legume si leurda se poate servi taiat in bucati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori