Checul aperitiv cu legume si leurda poate fi servit atat ca si aperitiv cat si ca si gustare. Este foarte aromat, cu multe legume si foarte aspectuos.
Legumele se spala si se taie felii. Dovlecelul se lasa la scurs presarat cu sare, sa iasa apa din el. Leurda se toaca.
Ciupercile taiate bucati le calim in putin ulei de masline cu sare si piper.
Albusurile se bat bine spuma, dupa care se adauga cate 1 galbenus. Se adauga si faina amestecata cu o lingurita de sare, dupa care se adauga restul legumelor. Se amesteca usor, pana la omogenizare.
Amestecul obtinut se da intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra se presara semintele de in, si se pune la cuptor pentru 25-30 de minute.
Dupa ce s-a racit, checul aperitiv cu legume si leurda se poate servi taiat in bucati.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii