Checul aperitiv cu legume si leurda poate fi servit atat ca si aperitiv cat si ca si gustare. Este foarte aromat, cu multe legume si foarte aspectuos.
Legumele se spala si se taie felii. Dovlecelul se lasa la scurs presarat cu sare, sa iasa apa din el. Leurda se toaca.
Ciupercile taiate bucati le calim in putin ulei de masline cu sare si piper.
Albusurile se bat bine spuma, dupa care se adauga cate 1 galbenus. Se adauga si faina amestecata cu o lingurita de sare, dupa care se adauga restul legumelor. Se amesteca usor, pana la omogenizare.
Amestecul obtinut se da intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra se presara semintele de in, si se pune la cuptor pentru 25-30 de minute.
Dupa ce s-a racit, checul aperitiv cu legume si leurda se poate servi taiat in bucati.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugareteta romaneasca Această rețetă delicioasă am pregătit-o după o rețetă de la Merișor, căreia îi mulțumesc....
Tocanita olteneasca din maruntaie de pui si ardei coptIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii