Se curata cartofii, se taie cubulete, apoi se fierb in apa cu 1 lingura de delikat. Se paseaza, iar in apa ramasa se fierb restul de legume curatate
Se curata cartofii, se taie cubulete, apoi se fierb in apa cu 1 lingura de delikat. Se paseaza, iar in apa ramasa se fierb restul de legume curatate si taiate bucatele. Se unge o tava de chec cu unt, se tapeteaza cu pesmet, apoi se asaza jumatate din cantitatea de cartofi, se aranjeaza legumele, iar deasupra se intinde restul de piure. Se presara piper, fidelute de unt si se introduce tava in cuptorul incins.
Poate fi servit atat cald cat si rece ca si aperitiv. Alte retete culinare:
Iahnie de fasole Chiftele Cartofi la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii