Spanacul il puneti la fiert, apoi il stracurati bine, il faceti piure apoi cu mixerul. Untul il topiti pe foc, adaugati apoi faina si piureul de spana
Spanacul il puneti la fiert, apoi il stracurati bine, il faceti piure apoi cu mixerul.
Untul il topiti pe foc, adaugati apoi faina si piureul de spanac. Amestecati bine.
Adaugati smantana si amestecati iar bine.
Lasati putin amestecul sa se raceasca apoi puneti branza rasa, Galbenusurile si albusurile batute spuma.
Se unge o tava de chec cu unt si se presara pesmet (sau faina).
Se toarna compozitia si optional puteti pune 3 oua fierte tari in compozitie pentru a avea aspect frumos cand il taiati.
Se baga la cuptor (eu am pus la 375 F) cam o ora. Cu 5 minute inainte de a-l scoate, am ras cascaval deasupra.
Pofta buna!
Reteta Chec de spanac a fost propusa de ralesu pe forum culinar.ro
Alte retete de chec gasiti aici:
Chec (cake) cu masline,
Chec aperitiv
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii