Spanacul il puneti la fiert, apoi il stracurati bine, il faceti piure apoi cu mixerul. Untul il topiti pe foc, adaugati apoi faina si piureul de spana
Spanacul il puneti la fiert, apoi il stracurati bine, il faceti piure apoi cu mixerul.
Untul il topiti pe foc, adaugati apoi faina si piureul de spanac. Amestecati bine.
Adaugati smantana si amestecati iar bine.
Lasati putin amestecul sa se raceasca apoi puneti branza rasa, Galbenusurile si albusurile batute spuma.
Se unge o tava de chec cu unt si se presara pesmet (sau faina).
Se toarna compozitia si optional puteti pune 3 oua fierte tari in compozitie pentru a avea aspect frumos cand il taiati.
Se baga la cuptor (eu am pus la 375 F) cam o ora. Cu 5 minute inainte de a-l scoate, am ras cascaval deasupra.
Pofta buna!
Reteta Chec de spanac a fost propusa de ralesu pe forum culinar.ro
Alte retete de chec gasiti aici:
Chec (cake) cu masline,
Chec aperitiv
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii