Alegem spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste si se tine pe foc 10 minute. Il scoatem, se toaca marunt, se pune in c
Alegem spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste si se tine pe foc 10 minute. Il scoatem, se toaca marunt, se pune in cratita emailata, cu o lingura de unt, sare si un sos facut din faina si
patru linguri de . Se scade pe foc mic pina cind spanacul este bine legat.
Chiflele se taie la un capat, se scoate miezul, se inmoaie in si se umplu cu spanac. Se unge o forma cu o lingura de unt, se asaza in ea chiflele la distanta unele de altele, apoi se tin in cuptorul incins, o jumatate de ora.
Peste chifle se rade cascaval inainte de a le introduce in
cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete cu spanac
Mancare cu spanac
Salata de spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii