Alegem spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste si se tine pe foc 10 minute. Il scoatem, se toaca marunt, se pune in c
Alegem spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste si se tine pe foc 10 minute. Il scoatem, se toaca marunt, se pune in cratita emailata, cu o lingura de unt, sare si un sos facut din faina si
patru linguri de . Se scade pe foc mic pina cind spanacul este bine legat.
Chiflele se taie la un capat, se scoate miezul, se inmoaie in si se umplu cu spanac. Se unge o forma cu o lingura de unt, se asaza in ea chiflele la distanta unele de altele, apoi se tin in cuptorul incins, o jumatate de ora.
Peste chifle se rade cascaval inainte de a le introduce in
cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete cu spanac
Mancare cu spanac
Salata de spanac

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii