Retete dietetice, sanatoase si gustoase
Spanacul il alegem, il spalam si il tocam marunt. Il punem intr-o tigaie, cu un pic ulei de masline, 1 cana de apa, un pic de sare si lasam sa fiarba, pana ce scade apa, amestecand din cand in cand; apoi il punem intr-o strecuratoare si lasam 5 min.
Intr-un bol, batem ouale cu condimentele, adaugam verdeturile tocate, spanacul, usturoiul pisat si amestecam bine. Adaugam cascavalul dat prin razatoare, faina, grisul si amestecam bine. Cu o lingura, luam din compozitie si punem in uleiul incalzit. Le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem intr-o caserola in care adaugam un servetel de bucatarie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii