Chiftelele de cartofi si morcovi sunt aperitive rapide si foarte delicioase. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se prajesc in tigaie sau la cuptor.
Chiftelele de cartofi si morcovi sunt aperitive rapide si foarte delicioase. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se prajesc in tigaie sau la cuptor. Eu de obicei le dau la cuptor intr-o tava Tefal, care foloseste foarte putin ulei. Daca le prajesti la tigaie, petreci mai mult la bucatarie.
Chiftelel de cartofi si morcovi se servesc calde sau reci. Sunt ideale ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii