Se fierbe fasolea si se pasireaza. Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, toca
Se fierbe fasolea si se pasireaza.
Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, tocat, de asemenea marunt, sare si piper dupa gust.
Din aceasta compozitie se modeleaza chiftele, care se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu salata.
Pofta buna!
Alte retete culinare va recomandam aici:
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Rulada cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii