Se fierbe fasolea si se pasireaza. Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, toca
Se fierbe fasolea si se pasireaza.
Se adauga miezul de paine, inmuiat in putin lapte si stors, ceapa tocata marunt si calita, ouale, patrunjelul, tocat, de asemenea marunt, sare si piper dupa gust.
Din aceasta compozitie se modeleaza chiftele, care se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu salata.
Pofta buna!
Alte retete culinare va recomandam aici:
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Rulada cu ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii