O reteta cu produse vegetale fara ulei sau alte grasimi . In loc de oua, am folosit fulgi de drojdie inactiva care sunt foarte bogati in proteine si vitamina B .
Granulele de soia le-am pus la fiert in apa rece, cu putina sare si le-am lasat sa fiarba pentru aproximativ 15 minute. Le-am scurs de apa si le-am lasat sa se raceasca.
Dovlecelul l-am curatat de coaja si l-am razuit pe razatoarea mica. Am pus pe el, putina sare si l-am lasat sa stea. Cand lasa apa, il stoarcem bine.
Granulele de soia le-am pus intr-un robot de bucatarie si le-am macinat.
Intr-un bol, am pus granulele de soia macinate, dovlecelul razuit si stors bine de apa pe care o lasa, ceapa razuita pe razatoarea mica, mararul tocat marunt, usturoiul pisat si fulgii de drojdie. Am asezonat cu sare si piper si apoi am omogeniat totul foarte bine.
Mi-am pregatit o tava si am pornit cuptorul ca sa se incalzeasca la 180 grade C.
Din compozitie, am format chiftelute si le-am asezat pe tava tapetata cu hartie de copt.
Dam totul la cuptor si lasam cam 20 minute ca sa se rumeneasca usor.
Am scos tava din cuptor si am lasat chiftelutele sa se raceasca putin, apoi le-am luat de pe tava pe un platou.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii