O reteta cu produse vegetale fara ulei sau alte grasimi . In loc de oua, am folosit fulgi de drojdie inactiva care sunt foarte bogati in proteine si vitamina B .
Granulele de soia le-am pus la fiert in apa rece, cu putina sare si le-am lasat sa fiarba pentru aproximativ 15 minute. Le-am scurs de apa si le-am lasat sa se raceasca.
Dovlecelul l-am curatat de coaja si l-am razuit pe razatoarea mica. Am pus pe el, putina sare si l-am lasat sa stea. Cand lasa apa, il stoarcem bine.
Granulele de soia le-am pus intr-un robot de bucatarie si le-am macinat.
Intr-un bol, am pus granulele de soia macinate, dovlecelul razuit si stors bine de apa pe care o lasa, ceapa razuita pe razatoarea mica, mararul tocat marunt, usturoiul pisat si fulgii de drojdie. Am asezonat cu sare si piper si apoi am omogeniat totul foarte bine.
Mi-am pregatit o tava si am pornit cuptorul ca sa se incalzeasca la 180 grade C.
Din compozitie, am format chiftelute si le-am asezat pe tava tapetata cu hartie de copt.
Dam totul la cuptor si lasam cam 20 minute ca sa se rumeneasca usor.
Am scos tava din cuptor si am lasat chiftelutele sa se raceasca putin, apoi le-am luat de pe tava pe un platou.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii