Facem un aluat de clatite, obisnuit, din , ou si faina, apoi se coc clatitele, se asaza pe o farfurie si se pregateste umplutura. Tocam friptura. O ta
Facem un aluat de clatite, obisnuit, din , ou si faina, apoi se coc clatitele, se asaza pe o farfurie si se pregateste umplutura.
Tocam friptura. O taiem fisii subtiri costita afumata, salamul se toaca marunt, se amesteca cu ciupercile trase in putin ulei pe foc mic, impreuna cu ceapa tocata. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se
amesteca cu o lingurita de bulion de rosii.
Umplem clatitele, le rulem si se pun in forma de sticla incasabila.
O acoperim cu un sos de rosii indulcit dupa gust si cu uleiul ramas de la calirea ciupercilor.
Forma se introduce in cuptorul cald si se lasa jumatate de ora, pina cind scade bine sosul de rosii.
Clatitele se servesc din forma, fierbinti.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii