Se fierbe conopida in apa cu sare. Apoi se strecoara, se pune pe un platou, se presara cu putina sare si se lasa sa se raceasca. Se toarna deasupra m
Se fierbe conopida in apa cu sare. Apoi se strecoara, se
pune pe un platou, se presara cu putina sare si se lasa sa se raceasca.
Se toarna deasupra maioneza amestecata cu smantana si se presara cu patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii