Conopida se fierbe si se desface buchetele. Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se presara limba afumata, t
Conopida se fierbe si se desface buchetele.
Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Se presara limba afumata, tocata marunt, si se toarna putin sos de rosii.
Se pune din nou un strat de conopida, jumatate din cantitatea de branza rasa, limba afumata si se toarna inca putin sos de rosii.
Ultimul strat trebuie sa fie de conopida.
Se presara cu branza rasa si pesmet, se stropeste cu sos de rosii si se lasa la cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii