Conopida se fierbe si se desface buchetele. Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se presara limba afumata, t
Conopida se fierbe si se desface buchetele.
Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Se presara limba afumata, tocata marunt, si se toarna putin sos de rosii.
Se pune din nou un strat de conopida, jumatate din cantitatea de branza rasa, limba afumata si se toarna inca putin sos de rosii.
Ultimul strat trebuie sa fie de conopida.
Se presara cu branza rasa si pesmet, se stropeste cu sos de rosii si se lasa la cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii