Conopida se desface si se opareste in apa fiarta cu sare. Se lasa la racit si intre timp se bate oul, impreuna cu sare, piper si paprika. Se incinge
Conopida se desface si se opareste in apa fiarta cu sare. Se lasa la racit si intre timp se bate oul, impreuna cu sare, piper si paprika.
Se incinge ulei intr-o tigaie.
Conopida se da prin ou si pesmet si se pune la prajit. Se intoarce cu grija sa nu se sfarame si se lasa pana se aureste. Se lasa la scurs pe servete absorbante.
Se serveste cu sos de iaurt.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii