Da, cunoastem cu totii combinatia dintre ardei gras si crema de branza ca fiind una delicioasa, dar aceasta reteta are ceva in plus.
Se taie 5-6 ardei in jumatate, pe lungime. Se indeparteaza semintele si se umplu cu crema de branza( eu am folosit o parte sarata si o parte telemea).
Intr-o farfurie se bat 3-4 oua. In alta punem pesmet. Ardeii umpluti se dau mai intai prin ou, apoi prin pesmet. Operatia se repeta de mai multe ori.
Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc jumatatile de ardei una cate una pana se rumenesc.
Reteta Corabioare de ardei gras cu branza a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii